Въпреки че дадоха заявка, че ще запазят структурата на кабинета,

...
Въпреки че  дадоха заявка, че ще запазят структурата на кабинета,
Коментари Харесай

ПП сменят пет министри, ГЕРБ държат на МВР

Въпреки че " " дадоха поръчка, че ще запазят структурата на кабинета, който към този момент показаха, най-вероятно ще издигнат други титуляри за министерствата на стопанската система, земеделието, туризма, труда и спорта, научи OFFNews от свои източници. 

Досега се очакваше, че от само Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова ще взе участие в проектокабинета, който ще бъде препоръчан с втория изследователски мандат - като вицепремиер и външен министър. Тази заран обаче акад. разяснява, че от  желаят още министри, само че че Политическа партия държат те да излъчат листата. Той посочи, че договарянията към момента текат. 

Според информацията на OFFNews няколко от познатите лица от Политическа партия, които бяха в листата - Асен Василев (финанси), Даниел Лорер (иновации), Радослав Рибарски (енергетика), Милен Матеев (правосъдие), Георги Гвоздейков (транспорт) - остават. 

Смени се чакат в предложенията за министър на вътрешните работи (в първичния лист на ПП-ДБ - Андрей Янкулов), министър на стопанската система (Юлиан Войнов), министър на труда и обществената политика (Иван Кръстев), министър на земеделието (Христо Даскалов) и министър на туризма (Гергана Кабаиванова).

От все по този начин упорстват да получат министерския пост в Министерство на вътрешните работи.

По-късно през днешния ден националните препоръки на партиите в обединението " " (ДБ) - " Да, България ", " Демократи за мощна България " и " Зелено придвижване " - ще проведат национални препоръки, на които ще решат дали да поддържат проектокабинета " Денков-Габриел ". Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов даде поръчка, че коалицията ще поддържа кабинета, с цел да се излезе от политическата рецесия, само че без да взе участие в него със свои министри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР